Nytt selvforsvarskurs for kvinner starter etter nyttår

Oppstart: Neste kurs starter tirsdag 16. februar 2016. 

Varighet: 5 kurskvelder.

Instruktører: Rune Sandnes og Queen Sossina. Rune er kursansvarlig og har instruert jiujitsu som selvforsvar siden 1986.

Kurset er lagt opp med stor vekt på praktiske øvelser og bevisstgjøring. Teknikkene som læres ut i den praktiske delen drilles og repeteres hver gang. Teknikkene krever ikke styrke – og er tilpasset situasjoner som jenter/kvinner risikerer å bli utsatt for. I tillegg har vi også en teoridel der en dyktig psykolog med bred bakgrunn bidrar.

Begrenset antall plasser på kurset – max 25 plasser – derfor er det bindende påmelding og først til mølla gjelder

Påmelding til: selvforsvar@njjk.no (fullt navn,fødselsdato og e-post som leses jevnlig). 

Vi trener barbeint i vanlig treningstøy/ledige klær uten smykker,ringer etc. Vi har nyoppussede treningslokaler og garderober, nær T-banestasjonen .

Etter kurset er det mulighet for videre jiujitsu trening i klubben ut vårsemesteret til sterkt redusert pris. Det blir da en videreføring av kursinnholdet.

 

Jiujitsu er et effektivt selvforsvar for kvinner fordi:

Systemet ikke baserer forsvaret på slag og spark (kvinner blir oftest utsatt for holdegrep).Systemet ikke forutsetter fysisk styrke – men bevegelse og balanse for at teknikkene skal være effektive.Kvinner ofte jobber med andre mennesker som kan være syke/psykisk ustabile, eller demente – du vil lære teknikker som kontrollerer/passiviserer uten å virke støtende/provoserende eller er basert på smerte for å fungere.

 

Minst mulig kraft, størst mulig effekt uten å volde skade eller smerte er vår grunnsetning.

Har du lyst til å begynne å trene jiujitsu på vanlig parti? Mer info om jiujitsu og stilarten vi trener, leser du om på klubbens nettsider eller her på jiujitsu.no