Oppsummering av jiujitsu året 2016

Litt av jiujitsu  aktivitetene i 2016 – Meld deg på her (link)

Kalender

2016 Kalender med illustrasjon av mykt selvforsvar

I januar ble Defence4all opprettet, en moderne tilbyder av kurs i selvforsvar. Inspirert av Durewall Jiujitsu. Se video nederst på siden!

I februar startet årets første selvforsvarskurs, gratis og kun for kvinner. også i oktober var det selvforsvarskurs, for andre gang i 2016 og NJJK Jiu-Jitsu gruppa arrangerte dette tiltaket som sponses av Oslo Idrettskrets og er gratis for deltakerne på kursene. I mars ble årets første gradering gjennomført og gult belte ble oppnådd og i april var det svartbelteleir i Halmstad hvor klubbens instruktører og aspiranter var med.

Klubben fikk besøk i Oslo av Pernille og Rindés Videoproduksjoner og hovedpersonen fikk prøve seg på noen av våre flotte jiujitsu teknikker, godt jobba! Se også video av dette nederst på siden.

3 jiujitsu utøvere

Fra høyre: Benny Ericsson 8. dan jkseisin, Arne Ivar Hansen 3. dan njjk, Rune Sandnes 4. dan njjk

I juni var det flere graderinger, hvor blant annet 1 gult belte, 2 Orange belter og 1 grønt belte ble oppnådd, og i juli fikk trenerne testet kunnskapen. Forbundsinstruktør Rune og Klubbinstruktør Arne Ivar, ble gradert til henholdsvis 3. og 4. dan på sommerleir i Katrineberg i Sverige. Det var også flere av utøverne som tok turen til Sverige for å være med på sommerleiren og for gjensyn med gode jitsu venner.

replika våpen

Utpakking av utstyr til selvforsvarstrening

I desember hendte det en hel del, og som alltid var det juleleir i Gøteborg og flere av utøverne fra Oslo reiste dit, for å trene, og for å treffe igjen våre Svenske venner. Hjemme i Oslo ble en av utøverne gradert til grønt belte og klubben fikk en pakke! NJJK Jiu-Jitsu gruppa, fikk masse fint utstyr og replika våpen til bruk i treningen. Det var Norges kampsportforbund i samarbeid med sparebankstiftelsen som delte ut gaver til klubbene i forbundet. Og, sist men ikke minst, Jiu-Jitsu gruppa i NJJK møttes, i det som har blitt en tradisjon, for Juleavslutning på cafe mistral Majorstua.

 

Da gjenstår bare å si takk for det gamle og til lykke med det nye året – Meld deg på her (link)

https://youtu.be/0ExOoEHXiGshttps://youtu.be/zlP1vucrBkA